Thursday, May 18, 2006

Επισκεψη στην πατριδα

Οπως αναμεταδιδουν τα διεθνη πρακτορεια ειδησεων,το ano rachoula channel και το arvila radio, επισημη εθιμοτυπικη επισκεψη πραγματοποιει αυτη την Κυριακη ο πριγκηψ στο πατριο εδαφος (Θεσ/νικη), κατω απο δρακοντια μετρα ασφαλειας,ο οποιος θα παραμεινει στη χωρα μας μεχρι τελη του μηνος. Η επισκεψη αυτη αναμενεται να προκαλεσει ποικιλες ζυμωσεις και αναταραξεις στην πολιτικη σκηνη της νοτιοανατολικης Ευρωπης.

Η CIA γνωριζε τις προθεσεις του πριγκιπος, γι αυτο κι ο πλανηταρχι(δα)ς απεστειλε εγκαιρως την Μαυρη Κοντη Λιζα να συναντηθει με τον ομολογο της υπουργο προκειμενου να διασφαλισει τα αμερικανικα συμφεροντα στην Βαλκανικη, να διατηρησει τα κεκτημενα και να παραμεινει σε θεση ισχυος εναντι των λοιπων λιμων κρατων. Η τουρκικη κυβερνηση βρεθηκε αιφνιδιασμενη απο τις εξελιξεις, γι αυτο κι ο πρωθυπουργος της ζητησε προ ημερων την κατεπειγουσα συναντηση με τον Κ.Κ , για να ενημερωθει σχετικα και να σχεδιαστει ενα απο κοινου πλανο αντιμετωπισης της επερχομενης κρισης. Η καθετη πτωση των τιμων στην Σοφοκλεους ειναι ενα μονο δειγμα της αναστατωσης που προκαλει η επερχομενη επισκεψη.

Ποικιλες οι αντιδρασεις και της αντιπολιτευσης. Ο Γιωργακης ζητησε την αμεση διεξαγωγη προ ημερησιας διαταξεως συζητηση στην βουλη, με σκοπο την εγκαιρως διαμορφωση πρακτικων προστασιας του πολιτη, απο εξωγενεις διαμορφωμενους παραγοντες , υπο το καθεστως ισονομιας, ισοπολιτειας, ισομαλακιας, ισοισοτητας. Ο Αλαβανος θεωρει την κριση στημενο παιχνιδι των επιχειρηματιων για μεγαλυτερα κερδη, επιθεση κατα του κρατους προνοιας και του κοινωνικου κρατους και ζητησε την αμεση συσταση εξεταστικης επιτροπης για την αποδωση τυχον πολιτικων ευθυνων. Η Παπαρηγα επεκρινε τις κυβερνητικες πρακτικες, καλεσε τον λαο να συσπειρωθει σε παλλαικο μετωπο κατα του κεφαλαιου και να αγωνιστει ενωμενος εναντια στην Ε.Ε. και στα ψευτικα διλημματα που του θετουν τα δυο μεγαλα κομματα, τα οποια πρεπει να καταδικασει στις επερχομενες εκλογες. Ο αναπληρωτης κυβερνητικος εκπροσωπος χαρακτηρισε υποκριτικη την σταση της αντιπολιτευσης και τονισε οτι η κυβερνηση εχει συγκεκριμενη και σταθερη θεση για την επιλυση της κρισης, στο πλαισιο του συνταγματος και των νομων.

Η αναστατωση κι ο πανικος της πολιτικης σκηνης, λογω της επισκεψεως του πριγκιπος ειναι εμφανης, καθως ολοι αναμενουν τρεμαμενοι και μ ανοικτο το στομα τις επομενες κινησεις του. Καλα πληροφορημενες πηγες μεταδιδουν οτι οι στρατηγικης σημασιας κινησεις του πριγκιπος στην Θεσ/νικη ειναι οι εξης: Συναντηση και φαγητο με την μανα. Συναντηση και φαγητο με την αδερφη του και τον αρραβωνιαστικο της. Συναντηση και φαγητο με τον αδερφο του και την οικογενεια του. Παιχνιδι με τα ανιψια του κι ενημερωση της πορειας τους στο σχολειο. Επισκεψη σε φιλους. Επισκεψη απο φιλους. Καθημερινες εξοδοι σε χασαποταβερνες,ψαροταβερνες κλπ για ουζακι,τσιπουρακι κλπ. Μεταμεσονυκτιες εξοδοι σε μπαρακια. Αραλικι στην Αρετσου για φραπε γαλα γλυκο. Εκδρομη οπωσδηποτε Χαλκιδικη κι ισως μπανακι-καιρου επιτρεποντος. Αυτα.

Κι ο πανικος συνεχιζεται… :-)

3 Comments:

Blogger Eleni said...

Kαιρού... χαλαρά... ήδη επιτρέποντος.
Μια και έρχεστε εσείς, αναχωρούμε εμείς, αλλά τα μπλουμ έγιναν.
Καλή πτήση.

1:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

best regards, nice info »

7:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! Inflatable vibrators reviews Black jack free offline Nude mature female galleries History of mag laptop

5:18 PM  

Post a Comment

<< Home